021-330.22.336

Menzi Muck A61

Mobil. Usor. Durabil.

TMenzi Muck A61 este noul star in clasa de 7 tone. Datele tehnice ale acestui Menzi multifunctional sunt deosebite. Ca si dotare a cabinei de lucru el nu este cu nimic mai prejos fata de cei doi frati mai mari ai sai. Spectrul sau de utilizare este larg: de la parcuri din centrul orasului, Constructii speciale, lucru pe pante foarte abrupte sau in ape statatoare si torente, totul este posibil.

Dotare standard

Multi-Joystick patentat Menzi Muck, frana de parcare automata, rezervor de combustibil in sasiu cu o capacitate de 160 litri, bratul are 2 circuite hidraulice, circuit de retur pentru ciocanul hidraulic.

Dotari optionale

Stabilizatoare telescopice hidraulice frontale, scaun ergonomic cu suspensie pneumatica, pregatire troliu, pregatire pentru instalare macara, aer conditionat, ulei hidraulic bio-degradabil, sistem automat de lubrifiere centrala, filtru de particule diesel, vopsire in culoare ceruta de client, echipare pentru drumurile publice, deconectare hidraulica a tractiunii rotiilor motrice, accesorii facute la comanda.