021-330.22.336

Accesorii Menzi Muck

 

Gheare universale

Cu adevarat multifunctionale. Gheara universala vine in 7 marimi. Montarea exacta pe bratul excavatorului, face acest accesoriu sa poata fi folosit la aplicatii din variate domenii. Aria de utilizare permite indepartarea bolovanilor si incarcarea lor, excavari si umpleri, sau pentru operatiuni de demolare si sortare.Cupa sapat adanc

Latime intre 400 si 1000 mm
Capacitate intre 162 si 525 litri
De la 3 la 6 dinti

Cupa hidraulica pentru pamant

Poate pivota pana la 50 de grade in ambele sensuri.
Latime: 1380 mm
Greutate: 560 kg
Capacitate: 673 litres

Cupe rigide

Recomandat a se instala impreuna capul mobil hidraulic.
Latime intre 1250 mm si 1500 mm
Capacitate intre 450 si 578 litri

Foarfeca vegetatie

Foarfeca hidraulica se poate folosi la taierea si indepartarea arborilor dintr-o singura miscare. In functie de duritatea lemnului, foarfeca poate taia trunchiuri de arbori cu diamentrul maxim de 280mm. Dupa taiere ghearele prind snopul si il retin pentru a putea fi transportat si apoi descarcat.

Cap taiere colectare

In functie de dimensiuni si specie, pana la 15 arbori se pot colecta fara a fi nevoie de o descarcare. Acest lucru diminueaza drastic miscarea utilajului, crescand simtitor productivitatea. Taierea este realizata de un cutit special dezvoltat pentru acest tip de operatie. Fiind actionat hidraulic, factorul de eficienta in conditii similare, este mult mai ridicat decat al unui fierastrau mecanic.

Harvester

Este ideal deoarece se poate folosi simultan pentru taiere si procesare. Datorita functiei de prindere, pe langa incarcarea bustenilor, Woody poate sa pregateasca folosing troliul, mase lemnoase aflate in pante. Geometria patentata, unica ii permite sa proceseze si arbori de esenta tare si lemn stramb.

Tocator cu lant

Modelul TV 1500 dispune de un lant rotativ care poate taia iarba, stuf, papura, tufe de vegetatie, arbori si arbusti totul fara efort si practic fara uzura. Tocatorul este deschis in 2 parti pentru a permite tocare in sensul acelor de ceas sau in sens invers acelor de ceas. Extensia de lant peste carcasa sporeste protectia in cazul pietrelor care se desprind.

Tocator maracini si arbusti

Aceasta utilaj de tocat se foloseste eficient in padure pentru gestionarea maselor lemnoase, curatarea drumurilor forestiere si a malurilor de rauri, intretinerea pantelor, indepartarea ierbii inalte, trestie, papura etc. Multumita designului robust si solid, se pot procesa eficient copaci cu diametrul de pana la 150mm.

Avantajele masinii de tocat: dintii sunt prinsi de rotor in forma de spirala. Aceasta duce la un necesar scazut de putere, deoarece fiecare dinte intra pe rand in contact cu materialul.

Sistem de forare / foreze

Acest accesoriu a fost creat pentru aplicatii in industria constructiilor civile pentru a insera ancore autofiletante, pentru constructii de drumuri forestiere, pentru a scoate pietre si bolovani, etc. Teoretic toate modelele sunt potrivite pentru a suporta acest accesoriu. Bratele excavatoarelor sunt adaptate in concordanta cu greutatea efectiva a unitatii de gaurire.

Cap mobil Powertilt

Capul rotativ hidraulic permite uneltelor si cupelor o rotire de pana la 67 de grade spre stanga si spre dreapta. Asta permite pozitionarea corecta a accesoriului utilizat. Folosind carligul frontal de suport, schimbarea uneltelor se face extrem de rapid; totodata se poate opta pentru schimbatorul rapid de accesorii. Aplicabilitatea este variata: Lucrari de nivelare cu cupa de sapat/nivelat, sapat santuri in V, lucrari laterale pe marginea drumurilor, canalelor, campurilor, apelor, folosirea optima a utilajelor de tocat, maruntit, curatat, defrisat etc.

Schimbator rapid hidraulic

Cu schimbatorul rapid complet hidraulic, procedeul de schimbare a accesoriilor este extrem de usor. Operatorul poate sa schimbe uneltele facil si fara efort nefiind nevoit sa paraseasca habitaclul. Schimbatorul de unelte cu designul sau extrem de compact, se prinde direct de bolturile originale ale suportului pentru uneltele Menzi Muck. Nu este nevoie de nimic supliementar pentru atasare; mai mult, poate fi prins direct in capatul bratului hidraulic. Cu shimbatorul rapid hidraulic, cupa originala poate fi prinsa si in pozitie inversa.

Cap pivotant rotativ

Rotire nelimitata in ambele directii, pivotare 2 x 40°, schimbator hidraulic rapid integrat, functie hidraulica suplimentara pentru unelte ce necesita un circuit hidraulic separat. Un adaptor multifunctional intre excavator si unealta. Toate functiile sunt controlate folosind valve tip solenoid care pot fi activate simultan.

Troliu siguranta W 120

Troliul de siguranta Menzi Muck este potrivit pentru asigurarea utilajului in lucrarile efectuate in pante abrupte si ocazional pentru diferite operatiuni de coborare materiale. Troliul se monteaza pe sasiul excavatorului care trebuie sa fie pregatit in prealabil pentru montarea acestui tip de accesoriu cu echipament hidraulic si sistem de prindere adecvat.

Ciocan percutor hidraulic

Bara de protectie calita, protejeaza carcasa impotriva uzurii si a loviturilor. Caracteristici: Piston lung de impact, forta maxima de impact, combinata cu recul minim. Pistoane special intarite si rezistente la temperaturi ridicate. Carcasa este construita dintr-o singura bucata, fara nituri sau suruburi la suprafata. Dalte de inalta calitate, cu formate diferite si diametre generoase.

Demolator beton

Unitatile de zdrobit hidraulice ale demolatorului de beton elimina fundatii, ziduri de rezistenta sau ziduri normale fara a genera praf, sau aschii aplicand o presiune de pana la 170 de tone. Demolarea constructiilor de otel, indepartarea resturilor industriale sau de orice origine, taierea cablurilor, a firelor de otel sau a sinelor de tren se executa fara probleme.

Taiere beton

Unelta este folosita pentru fundatiile cladirilor, indepartarea betonului armat, indepartarea peretilor de caramida, a straturilor asfaltice sau subterane, rectificarea albiilor raurilor, indepartarea cioturilor si a radacinilor de arbori, demolari, etc. Caracteristici: Nivel de zgomot foarte scazut, indepartarea pietrelor sau a bolovanilor cu mare precizie pastrand profilul si conturul, nivel scazut de vibratii.

Cupa cu prindere
Cupa universala cu functie de prindere este folosita ca o cupa conventionala sau pentru a muta pietre.
Cap inclinare-rotire
Capul inclinare-rotire permite cupelor si altor unelte sa fie inclinate lateral pana la 40° si rotite nelimitat.
Foarfeca vegetatie arborete
Arbori, tufe, arborete, tufisuri, maracini sunt taiate si puse in snopi intro singura operatie.
Colectare si indepartare vegetatie
Indeparteaza vegetatia de pe marginea canalelor, apelor curgatoare, malurile raurilor sau dealungul teresamentelor.
Tocator cu lant

Iarba, tufe, arborete pot fi indepartate rapid si practic fara uzura cu acesta unelta.

Gheara universala
La constructie zidurilor de piatra, nisipul, pietrisul si betonul trebuie sapate si manevrate, iar bolovanii pozitionati cu precizie.
Cupa pentru santuri si canale
Sunt folosite cu precadere cupe inguste pentru realizarea santurilor in linie dreapta.
Cap mobil rotativ
Capul mobil rotativ hidraulic permite cupelor, ghearelor sau altor unelte sa fie miscate si pozitionate lateral simplificand si imbunatatind lucrul.