021-330.22.336

Menzi Muck A81

Agil. Versatil. Economic.

Excavatorul universal A81 Menzi Muck A81 satisface toate cerintele. Prin multitudinea de optiuni, masina poate fi construita pentru a se potrivi exigentelor clientului. Fiecare detaliu este bazat pe functionalitate, siguranta si comfort. Rezultatul obtinut este o masina puternica, o adevarata multifunctionala care defineste noi standarde in clasa echipamentelor de 8 tone.

 

Dotare standard

Unitate de control a motorului (ECU), Multi-Joystick patentat Menzi Muck, rezervor de combustibil in sasiu de 200 de litri, bratul are 2 circuite hidraulice, circuit de retur pentru ciocanul hidraulic, 2 gheare de otel cu patru dinti.

Dotari optionale

Stabilizatoare telescopice hidraulice frontale, scaun ergonomic cu suspensie pneumatica, pregatire troliu, pregatire pentru instalare macara, aer conditionat, ulei hidraulic bio-degradabil, sistem automat de lubrifiere centrala, filtru de particule diesel, vopsire in culoare ceruta de client, echipare pentru drumurile publice, deconectare hidraulica a tractiunii rotiilor motrice, accesorii facute la comanda.