021-330.22.336

Constructii civile si industriale

In domeniul constructiilor civile si industriale, Menzi Muck este utilajul ideal pentru dotarea cu sisteme variate de gaurire, forare si percutare. Sistemele hidraulice instalate au resurse foarte mari si confera o putere imensa de lucru si de ridicare, stabilitatea foarte mare si abilitatea de a putea lucra pe teren accidentat, in pante , in apa si permite dotarea cu accesorii grele care necesita mult litraj si presiune hidraulica pana la 400 bar.

 

 

 

Lucrari in teren inclinat pana la 100 % 

Lucrari in teren inclinat fara asigurare cu troliu.         Utilajul / cabina si motor pot fi pozitionate orizontal      prin sistemul de calare si ofera o siguranta maxima operatorului.

 

 

 

Lucrari in pante abrupte

Asigurare troliu de siguranță cu comanda din cabina cu pedala sau Joystick sau aditional cu telecomanda externa de la un operator suplimentar

 

 

 

Constructii piste de ski.

Noile piste de ski incep a se construi prin indepartarea stancilor, retezarea copaciilor  nivelare radacini sau indepartarea acestora si nivelare sol cu generarea de traseuri.

 

 

 

Pozitionare conducte / cabluri ,  sapare  in pantă.

Eficienta utilajului Menzi Muck este deosebita si       reduce   sau chiar elimina nevoia de lucru manual         cand trebuie create santuri in teren abrupt.

 

 

 

 

 

Controlul torentelor.

De foarte multe ori este necesar sa se realizeze baraje   de protectie, reținere sau baraje  si intarituri din lemn    sau beton in conditii foarte grele si inaccesibile de       teren / torente.

 

 

Echipament pentru ridicat.

In conditii dificile de teren este foarte important sa fie posibila  ridicarea si transport de greutate fara sa se rastoarne utilajul

Menzi Muck asigura protectia necesarea la mutarea incarcaturii prin calarea si stabilitatea sa neegalabila. Menzi Muck ofera solutia eficienta cand este nevoie de o forta mare de ridicare.

 

 

 

 Lucrari in apa pana la adăncimea de 2,2 mtr

Stabilizare albie Stabilizare albie cu stanci pentru a rezista la torente. Impreuna cu gheara universala, Menzi Muck esta utilajul ideal in astfel de conditii.

 


Constructie tunele

Menzi Muck poate fi utilizat cu mult succes in lucrari subterana sau in tunele. Calarea șasiului permita lucrari in spatii de  3 mtr inaltime. Menzi Muck poate fi livrat si cu agregat electric.

 

Constructie  canalizare

Sasiul flexibil permite negocierea unei pozitii deasupra lucrarii. Ecartametul poate fi extins pana la o latime de 6.59 mtr la modelul A91 2×2 Mobil și pana la  4,4 metri la modelul A91 4×4 Plus ( modelul din imagine)

Randamentul este mult superior orcărei alte metode de lucru , deoarece se sapă, se elimina materialul și se poate chiar incărca cu un singur utilaj. Menzi Muck părăsește lucrarea fără să distrugă malul.