021-330.22.336

Menzi Muck A91

Puternic. Rapid. Confortabil.

Optati pentru forta, mobilitate si putere maxime. A91 nu putea fi echipat mai bine. Din punctul nostru de vedere, operatorul este pe primul plan. Fiecare detaliu din cabina soferului este bazat pe functionalitate, siguranta si comfort.

Menzi Muck A91 este disponibil in 3 versiuni standard diferite:

Menzi Muck A91    – Mobil

Este pus in miscare prin intermediul a doua roti imense (tractiune pe 2 roti). Rotile de la stabilizatoarele din fata pot fi indepartate cu mana in putin minute urmand cativa pasi simpli. Viteza: 0 – 8 km/h, versiunea optionala cu viteza mai ridicata cu inca un sistem de viteza (depinde de echiparea pneurilor) 0 – 15 km/h.

Menzi Muck A91 4 x 4

Tractiune integrala. Ecartament variabil pentru stabilizatoarele din fata cu 4 pozitii diferite variand de la un minimum 2360 mm pana la un maximum de 3660 mm. Contine standard 2 trepte de viteza: Prima viteza: 0 – 4 km/h, a doua viteza: 0 – 10 km/h (depinde in functie de cauciucuri).

Menzi Muck A91 4 x 4    Plus    P-matik


Toate patru rotile au aceiasi dimensiune. Rotile din fata contin un sistem aditional de directie pentru o manevrabilitate optima. Raza de intoarcere: 14,5 m. Tractiunea cu 2 viteze este standard:

Prima viteza: 0 – 4 km/h, a doua viteza: 0 – 10 km/h (variaza in functie cauciucuri). Optional stabilizatoare hidraulice montane ce contin gheare de otel.

Dotare standard

Unitate de control a motorului (ECU), Multi-Joystick patentat Menzi Muck, frana de parcare automata, rezervor de combustibil in sasiu, bratul are 2 circuite hidraulice, circuit de retur pentru ciocanul hidraulic.

Dotari optionale

Stabilizatoare telescopice hidraulice frontale (A91 Mobile), scaun ergonomic cu suspensie pneumatica, pregatire troliu, pregatire pentru instalare macara, aer conditionat, ulei hidraulic bio-degradabil, sistem automat de lubrifiere centrala, filtru de particule diesel, vopsire in culoare ceruta de client, echipare pentru drumurile publice, versiune de viteza mare pana la 15 km/h, deconectare hidraulica a tractiunii rotiilor motrice, stabilizatoare hidraulice montane ce contin gheare de otel (A91 4×4 Plus), accesorii facute la comanda, echipare cu pneuri variate.

Brate pentru excavat, macara si aplicatii forestiere

In colaborare cu cativa dintre clientii nostri am dezvoltat brate cu lungimi cuprinse intre 8 si 14 metri. Brate telescopice, brate paralele pentru macara sau brate multi-sectiune toate sunt folosite in functie de necesitati.